måndag 28 februari 2011

Här är jag!

"Se mig för här är jag "sjöng visst någon.

Ja, här är jag. Men vad mer?

Känner att jag på något sätt vill försöka förklara varför här är så tyst. Varför jag, åtminstone för en tid, stängt dörren till mitt hemliga rum. För det är precis vad det är. Mitt hemliga rum. Som jag i perioder behövt så intensivt, men nu inte har ork att vara i.

Men jag tänker på Er. Och blir så rörd varje gång. Rörd och tacksam över alla okända som tagit sig tid att lyssna, läsa, peppa, stötta, reflektera och provocera. Som så osjälviskt delat med sig av egna erfarenheter och släppt in mig i sina liv. Det är stort.

När jag började skriva här hade jag inget annat. Ingen annan. Inte ens mig själv. Jag var så vilsen och så ledsen. En spillra av allt jag någonsin varit. Utan bloggen vet jag ärligt talat inte vart det hade slutat, eller hur.

Men jag reste mig upp, sakta men säkert. Jag känner igen mer och mer av mig. Jag känner och jag vet och det är så outsägligt tungt ibland. Men jag kämpar och för det mesta så går det rätt så bra för oss. Åt vilket håll det kan jag inte säga även om jag ärligt talat innerst inne inte kan se oss åldras tillsammans. Det är det väl ingen som tror att vi kommer göra. Och det fanns en tid när jag hade bestämt mig. Men då hände det saker förstås och nu dansar vi efter "två steg fram och ett steg bak" principen.

Här är tyst. Mitt hemliga rum är inte längre bara mitt och för tillfället känns det som att jag helt enkelt inte har mer att ge. Det känns för enkelspårigt.

Men jag säger inte farväl.

Jag säger på återseende.

14 kommentarer:

 1. Vad fint att höra från dig. Tänker på dig ibland och undrar hur ni har det. Det känns bra att det lyser lite framtidstro om ditt inlägg. Framtidstro oavsett det blir en framtid tillsammans eller var och en för sig.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Gott att se dig här igen. Vi är nog många som undrat vad som hänt.Positivt att höra att du fått näsan över vattnet och har litet hopp.
  Önskar dig och dina barn allt gott.

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra ifrån dig ,hoppas och önskar också att du och barnan har det så bra ni bara kan. Varm kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hittar ett nytt eget hemligt rum. Alla behöver vi sådana. Lyckatillkram, mycket kan bli bra.

  SvaraRadera
 5. Jag finns här när och om du behöver ditt rum igen. Stort lycka till! Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack för att du delat med dig av valda delar ur ditt liv. Önskar dig och dina barn all lycka i framtiden, oavsett vilken väg du väljer i livet!
  Varmaste kramen

  tintomaran.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. Lycka till och du vet var jag går att nå!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Åh, så får ni tårarna att rinna igen..! Svårt fortfarande att greppa att sådan välmening kan ämnas lilla mig. Att folk tänkt på mig. Men det kostar att närma sig känslorna. Kanske har jag stängt för många dörrar sista tiden. Men än så länge mäktar jag bara kika genom nyckelhålen. Önskar jag kunde få alla de där kramarna på riktigt. Ni är helt underbara!

  SvaraRadera
 9. Tänkte bara tipsa om att du nu har chansen att bli dagensblogg:)
  Klicka här för att anmäla dig:
  http://domkallarmighannes.blogspot.com/2011/03/dagens-blogg.html

  SvaraRadera
 10. Härligt att höra från dig. Ja, vi är många både kända och helt okända som har tänkt på dig och barnen.
  Jag önskar så att du någon dag tillåter dig själv att leva fullt ut : )

  Hjärtekram!

  SvaraRadera
 11. Tack för att du hörde av dig, jag började bli riktigt rädd.
  Önskar dig all lycka, jag är säker på att du kommer igenom detta på dittt sätt.
  Stor kram

  SvaraRadera
 12. Jag önskar dig fortsatt mod att ta tag i saker, att kämpa, att orka, att göra det som du känner är bäst för dig och din familj. Ditt rum finns kvar här, och jag håller det kvar i min läslista och hoppas att du någon gång ger dig till känna och berättar hur det går för dig! Många varma tankar och stora kramar till dig!!

  SvaraRadera
 13. Skönt att höra av dig. Har tänkt på dig mycket.
  Hoppas det går bra framöver och att du tänker på dig själv och barnen först.
  Vi finns här om du behöver.

  Kram till dig!

  /O.

  SvaraRadera
 14. Hoppas så att allt är så bra det bara kan vara för dig och barnen. Mina tankar går ofta till dig och jag hoppas så att ni får rätsida på livet. Vår kram till er

  SvaraRadera