måndag 19 april 2010

Missing U...

Mina fina vänner.

Det gör jag!

Men numer hinner jag knappt känna efter. Jag rusar på i en parallell tillvaro och det gågna året, året med er.. känns overkligt avlägset.

Jag har locket på och känslorna inlåsta. Men det går ganska bra och det värsta just nu är väl vattenskadan i källaren. Eller intalar man sig det? Barnen går på kalas varje helg och jag reser hit och dit med jobbet.

Men ni finns där, närmast hjärtat.

8 kommentarer:

  1. Å jag har saknat dig också och funderat hur du har det. Men inser att 3 barn och heltidsjobb ÄR tufft!!!! jag tycker ju att 1 barn och heltidsjobb är tufft.....
    Hoppas dock att du ibland kan ta dig en liten smula tid att få andas och kanske kanske kanske t o m reflektera lite. För jag tror det är ngt vi alla behöver lite till mans och kvinns...
    Stor kram iallafall och lycka till med fixet av vattenläckaget.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Har funderat på hur du och barnen har det. Hoppas du hinner njuta av våren som äntligen är här. Var rädda om er varm kram

    SvaraRadera
  4. Bra, sköt om dig. Vet du, var sak har sin tid. Fungerar det med locket på just nu så kör så och passa på att njut av färden. Alla minnen du skapar är värda något och det kommer att bli bra. Kanske faktiskt bra där du är nu. Och om inte där så tar du tag i det sedan, när du har samlat ork. Bara ett stopp vill jag ropa: Lås inte in känslorna! Prata, skrik, gråt, skratta, skriv, blogga, men ut med dom. Känslor som får ligga inlåsta för länge är tuffa att handskas med när dom kommer upp till ytan och det gör dom förr eller senare (jag vet). Kram på dig fina du och var rädd om er alla. Försvinn inte helt ;)

    SvaraRadera
  5. Ja, du! Glöm inte att andas!
    Vi finns kvar här som ett vattenhål för dig! Titta in när du kan och har möjlighet!
    Glöm inte att tänka att du ska ta hand om dig själv lite grann ibland, så tror jag du orkar lite till!
    Vattenskada är INTE roligt! Jag hoppas det ordnar sig!
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Styrkekram från mig till dig !

    SvaraRadera
  7. Massa kramar till dig! Hoppas vi hörs av lite mer snart. Du är bra du. Kram!

    SvaraRadera
  8. Saltis-har inte ens kommit upp till heltid än men det blir det fom juni och fram till semestern... puh... tack och stor kram!

    Ann-våren som kom och vände.. men nu skiner solen igen.. tyvärr alltför mkt att göra här och en tomt som ser mer ut som jordtipp.. men det värmer att du tänkt på oss!

    regnnatt-tack fina du, jag ska försöka att titta in här då och då trots allt.. och sätta ord på allt som bara stoppas undan.. Det är bra, jag vet ju det, men just nu.. sitter jag fast, det snurrar lite för fort.. Kram!

    HeLena-tack, kram!

    Taina-jag saknar dig, kram!

    Emmama-Å kram på dig med!

    SvaraRadera