måndag 24 augusti 2009

När man har bestämt sig...

Pojken, 5 år:

"Mina barn ska heta Ellen och Niklas. Så det måste du påminna mig om när jag har gift mig, mamma."

"Och jag ska gifta mig med Ellen på dagis. Fast jag inte tycker om henne nu. Nu är jag med Emmy."

6 kommentarer:

  1. Gullegris, vad bra han har tänkt ut sig! Och det börjar tidigt detta med vilka kvinnor som är underhållning och vilka som är giftasmaterial, haha.. :) Här finns det ett program där kvinnor delas in efter vilka man vill hånga med, vilka man vill gifta sig med och vilka man bör undvika. Hm..
    KRAM!

    SvaraRadera
  2. haha, så otroligt sött! Jag ÄLSKAR barn-kommentarer, de är så sjukt söta.

    Fast om man analyserar det där lite med vem han ska gifta sig med... varför har han bestämt sig för att gifta sig med någon han inte tycker om..? Är det så att han redan har en bild av att äktenskap kanske inte innehåller så mycket kärlek utan mest annat?

    SvaraRadera
  3. Ps. Eller så ska man inte analyserar öht, utan bara se det otroligt gulliga i det hela. Fler barn-kommentarer i bloggarna, me like!

    SvaraRadera
  4. Åh vad gulligt! Och just nu tycker han inte om Ellen men sen går det bra. Barn kan vara bästisar ena dagen, vara ovänner nästa och sen bästisar igen. Kram!

    SvaraRadera
  5. Hahahha vad sött!!!!
    men det kasnke blir lite knepigt att ha både en fru och en dotter med samma namn??????? ;-)
    Själv bråkade jag med en annan tjej på dagis om samma kille. Vi ville båda gifta oss med honom. Men jag ahde det mycket intelligenta förslaget till henne: "Om jag gifter mig med J så kan du bli hans farmor!"
    kram!!

    SvaraRadera
  6. Emmama-ja det känns bra att han vet vad han vill här i livet iaf.. :)

    allabout-hemska tanke, jag har en tendens att överanalysera minsta makaron tyvärr.. Å det är så mkt man missar att skriva ner, bättring!

    Mia-ja visst är det så, Ellen har han tom "hatat" tidigare, hm.

    Saltis-å så underbart påhittig och diplomatisk du var redan då! Funderade också över det där med att döpa dottern efter mamman, men hinner nog få honom på bättre tankr innan det är dags.. det kan väl räcka som andranamn.

    SvaraRadera