torsdag 28 januari 2010

No news is good news

Som en av er så klokt konstaterade.

Just nu iallafall. Just nu är det nästan jag som är värst. Skriker och härjar på barnen så att jag skäms. Och ber Gud och alla barn om förlåtelse när kvällen kommer. Stressen och alla ovissheter kryper under skinnet på mig antar jag. Och detta att rodda tre små på dagis... har jag inte fått kläm på än.

Får man det?

Men det går bra för henne, lillan.

Nästan lite väl bra...

7 kommentarer:

  1. Till slut så får man kläm på det. Roligt att hon trivs!!!

    Kram på dig :D

    SvaraRadera
  2. TAAAAACK för tidningen idag, du är så himla snäll! :) Skickar snart ett brev tillbaka! :) Får du kläm på det är du min idol för jag får knappt kläm på att få ETT barn till dagis! Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Å det låter trots allt bra att lillflickan mår så bra! :-)
    Och jag hoppas på fortsatt inga nyheter då. Ifall detta innebör att de är goda! :-)
    Stor kram!!!

    SvaraRadera
  4. Hemilgheten är att gå upp tidigt, mycket tidigt. Bara man har tid går det bra. Så är det i alla fall här hemma hos oss. Fast det blir alladeles för ofta stress och skrik även här.

    SvaraRadera
  5. Taina-tack det har känts superbra.. tills i fredags då hon slog bakut helt och hållet.. men det är ju normalt det med.. Kram!

    Emmama-Roligt att du tycker jag är snäll.. men jag HAR inte skickat något till dig.. tyvärr, för nu önskar jag ju förstås att jag hade gjort det..

    Saltis-tack, ja som regel är det väl så även om jag vill försöka uppdatera lite oftare än det blivit sista tiden.. kram!

    K-L-det har du helt rätt i, tiden är allt!

    SvaraRadera
  6. Ja den tiden känner jag igen minsann.

    SvaraRadera
  7. Går de på samma förskola alla tre i alla fall?

    SvaraRadera