tisdag 1 september 2009

FEBER

Här är det hett värre nu.

Inte blir det bättre av att lilla heta skruttan får samsas med brorsan mellan oss i sängen i det här VARMA huset. Nej, ventilationen är fortfarande inte igång...

Imorse tyckte jag nog att även storasyster var lite misstänkt mer än ljummen i pannan, men eftersom hon vägrar att ta tempen och var så pigg så chansade jag... ajabaja.

På dagis är de snabba att ta fram örontermometern vid minsta misstanke/förhoppning (hrm?) om att något barn skulle behöva hämtas hem så vi får väl se om dom ringer eller ej...

Själv så har jag bara lite allmänt ont mest överallt. Det bådar väl inte så gott men det är bara att bita ihop!

4 kommentarer:

  1. Hoppas alla kryar på sig snabbt. Det är verkligen inte roligt att vara sjuk själv och samtidigt ha hängiga barn. Förstår inte hur barn orkar leka och springa runt trots feber. Själv blir man ju helt däckad! Krya på er!

    SvaraRadera
  2. Hoppas du orkar med dig själv och dina sjuklingar, jobbigt då alla är sjuka samtidigt. Tror ni att det är svininfluensan som drabbat er, eller bara vanlig feber?

    Kramar!!

    SvaraRadera
  3. Tack alla snälla! Det börjar vända nu.. för lillan var det tredagarsfeber, det insåg jag först när prickarna kom.. för egen del, tja nåt virus men knappast den numer så omtalade influensan..

    SvaraRadera