måndag 9 mars 2009

Drömmar?

Kattis Ahlström ska visst ha en talkshow nu också. Såg en trailer där hon sa typ " hur ska man kunna tala om för någon vad man själv har för mål och drömmar om man tappat bort dom någonstans på vägen?" Så är det ju. Jag har tappat bort det på vägen eller aldrig haft några. Jag kan inte svara på frågan om vad mina drömmar är. Clueless. Scary.

2 kommentarer:

  1. Oj vad jag önskar att jag kunde skicka lite styrka till dig. Lite energi. Några kramar. Men allt blir lite futtigt såhär via ett kommentarsfält bara. När man egentligen vill kunna stötta på ett mer handgripligt vis IRL. Men vill iallafall säga att jag tänker på dig. Du verkar just nu sitta i en oerhört svår och hemsk situation. Jag känner självklart inte till mer än det jag kunnat läsa här på din blogg, men jag förstår att det finns ännu mer i din historia bakåt som gör att du känner som du gör just nu.
    EN sak vill jag ändå säga till dig och det är att INGET av vad du gjort eller inte gjort tidigare är ngt som du på ngt vis straffas för nu!!!!!! Det är lätt att tänka och känna så. Vi är alla alldeles för bra på att känna skuld och skam. Att dränka oss i tankar och känslor på "om jag bara inte gjort.." eller "om jag bara HADE gjort..." Men tyvärr så är livet inte så. Det finns ingen rättisa på så vis. Iallafall tror inte jag det. Jag tror att till viss del så skördar man självfallet vad man sått. Men detta är i direkta fall. Alltså om man är en generös och hjälpsam person så tror jag tt personer i ens omgivning är det tilbaka. Jämfört med om man är tvärtom. På så vis som jag kan se att du behandlar dina barn. Me enorm kärlek och värme. DET kommer de att ge tilbaka till dig! Jag lovar!
    MEN sedan är det inte så att man på ngt vis straffas för de livsval man gjort. Man gör de val man gör i livet baserat på egna erfarenheter och situationer. Ibland är det inte fråga om ultimata val, utan snarare om val som bara "måste" göras även om man inte vill. Ibland kan man inte stanna kvar i en situation men väljer därmed inte medvetet något annat.
    Jag tycker absolut inte att du ska tänka att du nu straffas i ditt nuvarande förhållande för ngt du upplevde i ditt gamla. Oavsett vad du gjorde eller inte gjorde i ditt förra förhållande har det INGET att göra med vad som händer just nu i ditt liv. Det är två separata personer din nuvarande man och ditt ex. Även om det kan vara svårt att inse detta så försök!
    Jag tycker du verkar vara enormt stark. Men jag hoppas att du ibland skulle kunna få känna dig svag okså. Det är ibland en nödvändighet. Att itne alltid vara den där starka som ska klara allt. Fixa allt. Ibland behöver man själv få känna stöd. Få hjälp. Om det sedan endast handlar om att få en kram. Att kunna låta "masken" falla för en sekund. Visa sina riktiga känslor. Jag hoppas så att du kanske kan ta upp kontakten emd din vän som du skrev om tidigare här. Att ha en sådan vän är värt oerhört mycket.
    Sedan hoppas jag såklart att bloggen kan hjälpa dig en bit också. Att du känner att det finns personer som känner till åtminstone en del av dina tankar och känslor, och som stöttar dig. Även om det blir på ett lite mer opersonligt vis än IRL.
    Många kramar nu!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla. Bloggen har blivit viktigare för mig än jag kunde föreställa mig.

    SvaraRadera